Norsk grammatikk for utlendinger

Norsk grammatikk for utlendinger - Åse-Berit Strandskogen, Rolf Strandskogen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse-Berit Strandskogen, Rolf Strandskogen
DIMENSJON
7,39 MB
FILNAVN
Norsk grammatikk for utlendinger.pdf
ISBN
2231568905529

BESKRIVELSE

Grammatikken gir ei enkel og oversiktlig framstilling av bøyningsmønstre og regler i norsk (bokmål). Boka gir eksempler slik at leseren kan bruke reglene i praksis og viser og forklarer språkbruk som har vist seg å være vanskelig for utlendinger.

Boka gir eksempler slik at leseren kan bruke reglene i praksis og viser og forklarer språkbruk som har vist seg å være vanskelig for utlendinger. LearnNoW2 - helsenorsk bygger på introduksjonskurset LearnNoW, men det kan også brukes etter andre nybegynnerkurs i norsk for utlendinger. LearnNoW2 - helsenorsk er finansiert av Kompetanse Norge og utviklet ved Institutt for språk og litteratur ved NTNU.

Fra 1. september 2005 blei reglene for opplæring i norsk og samfunnskunnskap tatt inn i introduksjonsloven.

RELATERTE BØKER