Luftfartsloven

Luftfartsloven En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,43 MB
FILNAVN
Luftfartsloven.pdf
ISBN
8374651362984

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør. Særtrykkene er også tilgjengelig som abonnement. For mer informasjon, se fagbokforlaget.no/saertrykk

Se loven på lovdata.no. Tilhørende tolkningsuttalelser § 10-2 - Forholdet mellom postlovens og luftfartslovens ansvarsbestemmelser Kjøp 'Luftfartsloven, (lov om luftfart) av 11.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Heftet | 9788202634865 Luftfartsloven §§ 6-11, 6-12 og 6-13 inneholder regler om forbud for besetningsmedlemmer mot å tjenestegjøre i ruspåvirket tilstand, krav til pliktmessig avhold i tjenestetiden og regler om hvilke kontrollmidler politiet kan bruke for å avdekke ruspåvirkning, herunder tilfeldig rusmiddelkontroll. Kjøp 'Luftfartsloven, lov 11 juni 1993 nr. 101 om luftfart, sist endret ved lov 17 juni 2016' fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER