Hvorfor vi elsker kvinnene

Hvorfor vi elsker kvinnene - Mircea Cartarescu | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mircea Cartarescu
DIMENSJON
5,46 MB
FILNAVN
Hvorfor vi elsker kvinnene.pdf
ISBN
4840360107465

BESKRIVELSE

"Kroppen min er dypt knyttet til min kvinnes kropp. I virkeligheten har jeg to kropper, og i virkeligheten er livet mitt dobbelt. Selv om jeg, som et forsøksdyr, fikk fjernet hjernen, ville kroppen min fortsatt være forelsket i kvinnens kropp." Slik tittelen mer enn antyder, er dette en bok som kretser omkring spørsmål knyttet til kjærlighet, erotikk, begjær og seksualitet. Hvorfor vi elsker kvinnene består av 21 fortellinger - og hver fortelling er en varm og humoristisk variasjon over et klassisk litterært emne: Mannens språklige og poetiske fremstilling av Kvinnen med stor K. Hvorfor vi elsker kvinnene er en bok som vil glede - og kanskje provosere ...

hvorfor vi fantaserer som ... VI ELSKER MED LYSET AV noen ganger fordi vil ikke ønsker å ... Hvorfor vi elsker kvinnene.

Det er særlig én årsak til at kvinner ikke har så mye sex som de egentlig vil. Hvorfor vi elsker kvinnene består av 21 fortellinger - og hver fortelling er en varm og humoristisk variasjon over et klassisk litterært emne: Mannens språklige og poetiske fremstilling av Kvinnen med stor K. Hvorfor vi elsker kvinnene er en bok som vil glede - og kanskje provosere ... Kjøp Hvorfor vi elsker kvinnene fra Tanum 'Kroppen min er dypt knyttet til min kvinnes kropp.

RELATERTE BØKER