Globus ny utgave samfunnsfag 7

Globus ny utgave samfunnsfag 7 - Ivar Libæk, Trude Mathiesen, Rolf Mikkelsen, Øivind Stenersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Libæk, Trude Mathiesen, Rolf Mikkelsen, Øivind Stenersen
DIMENSJON
11,82 MB
FILNAVN
Globus ny utgave samfunnsfag 7.pdf
ISBN
3453423601604

BESKRIVELSE

Elevbøkene er lettleste og fortellende. Skriften er stor og utformingen luftig. Ingresser og korte margtekster oppsummerer det viktigste stoffet, slik at også de svakeste leserne får med seg hovedpoengene. I tillegg gir rammene «Visste du at», «Fakta om» og «Fortelling om» en ytterligere differensiering av teksten i bøkene.Bøkene er delt inn etter fagområdene samfunnskunnskap, historie og geografi. I starten av hvert kapittel presenteres læringsmålene for elevene, sammen med et bildeoppslag om temaet som tas opp. Det rikelige oppgavestoffet i elevbøkene gir øvelse i de fem grunnleggende ferdighetene, variasjon i arbeidsmåter og utfordringer for samtlige elever.Elevene møter både «Les og svar»-oppgaver og «Gjør og lær»-oppgaver. Det er også lagt inn «Gå videre»-oppgaver for elever som trenger større faglige utfordringer.

Ingresser og korte margtekster oppsummerer det viktigste stoffet, slik at også de svakeste leserne får med seg hovedpoengene. Globus Naturfag er et spennende og strukturert læreverk med gode differensieringsmuligheter. Elevbøkene er lettleste og har en overkommelig tekstmengde.

cappelendammundervisning. no/ verk/ globus-ny-utgave-samfunnsfag-119945.

RELATERTE BØKER