Fortellingen om Josef

Fortellingen om Josef - Ole Paus | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Paus
DIMENSJON
8,84 MB
FILNAVN
Fortellingen om Josef.pdf
ISBN
1463509049018

BESKRIVELSE

Ved å se Juleevangeliet og hendelser i Det nye testamente gjennom Josefs øyne, prøver forfatteren i denne fortellingen å tegne et bilde av Josef, og å si noe om hvem han var.

Opplevde Maria noe av det samme som kvinner på flukt opplever i dag? Hos Matteus legger Maria og Josef på flukt fra Herodes for å beskytte barnet sitt, skriver kronikkforfatterne, som drar paralleller til dagens flyktningsituasjon. Ved å se Juleevangeliet og hendelser i Det nye testamente gjennom Josefs øyne, prøver forfatteren i denne fortellingen å tegne et bilde av Josef, og å si noe om hvem han var. Fortellingen om Josef er gjengitt bakerst i dette heftet. Les gjerne gjennom den først, før du tar for deg de ulike tekstbidragene.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788248913856 Tittel: Fortellingen om Josef Forfatter: Ole Paus Forlag: Kagge forlag. År: 2008 Forlagets omtale "Så da Maria kom til ham en dag og sa at hun var med barn, skjønte ikke Josef helt hvordan det skulle ha gått til, men Maria så på ham med det store, alvorlige blikket sitt og sa at hun hadde ikke vært ham utro, hun hadde ikke krenket hans kjærlighet eller skjendet hans tillit på noen ... Kjøp Fortellingen om Josef fra Bokklubber 'Så da Maria kom til ham en dag og sa at hun var med barn, skjønte ikke Josef helt hvordan det skulle ha gått til, men Maria så på ham med det store, alvorlige blikket sitt og sa at hun hadde ikke vært ham utro, hun hadde ikke krenket hans kjærlighet eller skjendet hans tillit på noen måte, men gravid det var hun.' Fortellingen om Josef.

RELATERTE BØKER