En beiler på døren

En beiler på døren - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
7,30 MB
FILNAVN
En beiler på døren.pdf
ISBN
9539139085379

BESKRIVELSE

Ola var ikke død! Såret og blødende har han slitt seg hjem til Marina. Men hvorfor er han så avvisende mot både henne og Lille? Skyldes det bare sorgen etter Petra? Når julen nærmer seg, er Marina usikker på sin framtid med Ola. En kveld banker en tidligere beiler på døren. Det han forteller, setter alt på hodet ... Det banket hardt på døren, og da glemte Marina alt annet. Hun så på døren som om hun ble trollet. Kroppen stivnet. Hun holdt den digre kniven foran seg, selv om det var umulig for noen å komme seg inn.

Bestill innen kl. 21 og få gaver levert på døren.

Tilbake til toppen. Prisen for å sende pakke på døren finner du enklest ved bestilling, i din avtale eller i prislisten under. Slik bruker du prislisten.

RELATERTE BØKER