Å favne bredt og treffe rett

Å favne bredt og treffe rett - Linda Gjøra | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Gjøra
DIMENSJON
6,14 MB
FILNAVN
Å favne bredt og treffe rett.pdf
ISBN
2531773786314

BESKRIVELSE

Denne rapporten er skrevet på oppdrag fra Helsedirektoratet. Målet er å gi en kortfattet gjennomgang av de forskjellige satsingsområdene i Demensplan 2015 og se nærmere på hva satsingen har betydd for utviklingen av tjenester til personer med demens og deres pårørende.

- Vi ønsker å sette et søkelys på hvordan bruk av rusmidler påvirker nærmiljøet. Ordningen skal favne bredt. De økonomiske konsekvensene av virusutbruddet rammer norsk næringsliv bredt og treffe næringer som har behov for hjelp og som ikke har evne til å bære sine faste kostnader. Om Å favne bredt og treffe rett Denne rapporten er skrevet på oppdrag fra Helsedirektoratet.

Ordningen skal favne bredt. De økonomiske konsekvensene av virusutbruddet rammer norsk næringsliv bredt og treffe næringer som har behov for hjelp og som ikke har evne til å bære sine faste kostnader. : treffe kvarandre i utlandet treffe kvarandre i utlandet / ho trefte dei ikkje heime ho trefte dei ikkje heime / ho er vanskeleg å treffe i kontortida ho er vanskeleg å treffe i kontortida / han trefte på mykje rart under oppryddinga han trefte på mykje rart under oppryddinga Pandemien har ført til at næringsdrivende fysioterapeuter måtte stenge i en lengre periode, og mange har lidd økonomisk tap.Myndighetene har innført flere nye ordninger for å hjelpe alle typer næringsdrivende, og ordningene er generelle og skal favne bredt.

RELATERTE BØKER