Spøkelset fra fortiden

Spøkelset fra fortiden - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
8,93 MB
FILNAVN
Spøkelset fra fortiden.pdf
ISBN
6691676376105

BESKRIVELSE

Lykke og ulykke går hånd i hånd. For Andrine er det lykken som rår når bryllupsklokkene ringer for henne og Jens. Men så samler hun familien på festningen for at de endelig skal bli kvitt spøkelset fra fortiden ... 'Isak, jeg vet at vi vil møtes igjen. For vi var sjelevenner. Vi var ett, og du kalte meg for ditt alt. Likevel, min elskede Isak, går jeg lykkelig herfra.' I det samme kjente hun en hånd som strøk over ryggen hennes. Et lite blaff, og hun visste at det var Isak.

Den store dagen nærmer seg, og Moray må bestemme seg. Men er han modig nok, eller kommer spøkelset fra fortiden og spenner ben for ham? En fortelling om kjærlighet og ambisjoner i et av Storbritannias første varehus i victoriatiden.

For U.S. Marshal Morgan Kane hadde ikke glemt det som skjedde i Sonora for 15 år siden.

RELATERTE BØKER