Psykologiens historie

Psykologiens historie - Per Saugstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Saugstad
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Psykologiens historie.pdf
ISBN
9254669406109

BESKRIVELSE

Hvordan sanser vi omverdenen? Hvordan lærer og husker vi? Hvordan utvikler vi oss fra fødsel til død? Hva er følelser og tenkning? Hva gjør hver enkelt av oss unike? Hvordan påvirker vi hverandre? I Psykologiens historie lærer vi mer om de svarene kjente forskere har gitt på denne typen spørsmål. Forfatteren legger vekt på å vise framskrittene innenfor psykologien, og han vil vise kontinuiteten mellom den tidlige europeiske psykologien og den nåværende amerikanske psykologien. Psykologiens historieer et uunnværlig hjelpemiddel til å forstå og vurdere de fremskritt som har funnet sted innen psykologien.Endelig foreligger standardverket i en ny og oppdatert versjon!I løpet av de elleve årene som er gått siden første utgave, er mye i denne reviderte utgaven endret. Strukturen i boken er annerledes, og mye av teksten er skrevet om. De historiske linjene er trukket tydeligere opp og ført helt inn i vår tid. Dessuten er nyere områder innenfor den psykologiske forskningen tatt inn, slik som informasjonsbearbeiding, den fysiologiske psykologien og den evolusjonsbiologiske psykologien.

Lesingen gitt meg både gleder og savn, og det er rimelig å ta gledene først. Forfatteren er 89 år, og det er imponerende hvilken oversikt, horisont og språkføring han har, selv om dette er en revidert utgave. PSYKOLOGIENS HISTORIE 2 Carl Erik Grenness Psykologisk Institutt Vårsemester 2005 Bevissthetspsykologi Teigen kap.

Oslo: Gyldendal Akademisk, 2009. Pris NOK 545.

RELATERTE BØKER