Mattekista. Grunnleggende matematikkforståelse

Mattekista. Grunnleggende matematikkforståelse - Gunn Ulsaker Berg, Hege Vitsø | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Ulsaker Berg, Hege Vitsø
DIMENSJON
8,78 MB
FILNAVN
Mattekista. Grunnleggende matematikkforståelse.pdf
ISBN
6265612550032

BESKRIVELSE

Mattekista - grunnleggende ferdigheter i matematikk Mattekista er et verktøy og en inspirasjon i arbeidet med grunnleggende matematikkforståelse i barnehage og skole. I Mattekista finner du konkret og nyttig materiell til øvelse av spesifikke, grunnleggende ferdigheter i matematikk: Sortering, klassifisering, telling, plassering, rom, form, mønster, tid m.fl. I Mattekista finner du: 72 plasthunderi tre størrelser og seks forskjellige farger,3 store samtalebilder, 101 spillkort i flere kategorier: Høyde-, mengde-, lengde-, sekvens-, symmetri- og plasseringskort, Flyttespill/mønsterkort,Sju ulike typer terninger, Geometriske figurer i forskjellige farger, en liten boks, sorteringsplater i seks farger og ikke minst; En grundig og lettfattelig veiledning som inneholder blant annet forslag til aktiviteter, en enkel "ordliste" med eksempler, en sjekkliste for å få en oversikt over det enkelte barns matematiske kompetanse og flere kopioriginaler.

RKT » 14/04-2008 13:09 . Hei! Jeg skal ha en sånn kort matematikkprøve på skolen i morgen.

Solem mener mange kan få bedre matteforståelse om opplæringen blir mer praktisk, også de med spesifikke og vedvarende vansker. Grunnleggende matematikkforståelse. RKT » 14/04-2008 13:09 .

RELATERTE BØKER