Turneren

Turneren - Knut Faldbakken | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Faldbakken
DIMENSJON
12,39 MB
FILNAVN
Turneren.pdf
ISBN
2635200775100

BESKRIVELSE

Da den tilsynelatende pyntelige herren Jacob Lind blir funnet død, kommer det fram sjokkerende opplysninger om ham. Hans eksentriske nabo, Elise Valmoe, legger ikke skjul på at hun var forelsket i Lind. Etterforsker Jonfinn Valmann i Hamar-polititet stusser over sporene etter seksuell aktivitet på liket, og på Elises soverom henger en muskuløs og forlokkende Jesus. Dette er den første romanen om Jonfinn Valmann.

Historien starter i 1934 i Danmark hvor faren til den aktive turneren Techla Lundgård kjøper en strikkefabrikk hvor han produserer undertøy. Eric Heiden er en amerikansk tidligere skøyteløper. Han var en av tidenes fremste hurtigløpere og dominerte sporten fullstendig i perioden 1977-1980, med fem OL-gull og ni VM-gull.

1976. Barne- og ungdomsbøker Baldemar på ferie.

RELATERTE BØKER