Regn over Arlington Park

Regn over Arlington Park - Rachel Cusk | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rachel Cusk
DIMENSJON
9,80 MB
FILNAVN
Regn over Arlington Park.pdf
ISBN
4968325491988

BESKRIVELSE

Relansering av kritikerfavoritt Rachel Cusks mesterlige roman. Arlington Park er en moderne engelsk forstad, dedikert til traurige rutiner og hverdagen i sin alminnelighet. Innimellom alleer og bak velpolerte fasader lever folk i materiell velstand, de dyrker sin personlige frihet og sin moralske likegyldighet. I Arlington Park går mennene på arbeid, kvinnene passer barna og for øvrig lever de som det forventes. Men kvinnene i Arlington Park lever langt fra en drømmetilværelse. Juliet er sint på sin dominerende mann, Amanda vasker huset for å holde dødsangsten på avstand, Solly konfronterer sin begravde kvinnelighet i møte med en italiensk leieboer, Maisi fortviler over skjønnhetens forfengelighet, og Christine dirigerer det hele med sitt komplekse og humoristiske sinn. Vi møter dem i løpet av en regnfull dag og gjør et dypdykk ned i deres frustrerte hverdag. Rachel Cusk har skrevet en humoristisk og gripende bok. En klok, observant og stilsikker roman om kvinners liv, deres private tanker og redsler.

Fra forlagets omtale ... www.gyldendal.no Relansering av kritikerfavoritt Rachel Cusks mesterlige roman. Arlington Park er en moderne engelsk forstad, dedikert til traurige rutiner og hverdagen i sin alminnelighet.

Graham Park Plaza 7263 Arlington Boulevard Falls Church VA 22042. 1 Reviews (877) 265-7417 Website.

RELATERTE BØKER