Organisasjonspsykologi

Organisasjonspsykologi - Edgar H. Schein | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edgar H. Schein
DIMENSJON
6,88 MB
FILNAVN
Organisasjonspsykologi.pdf
ISBN
7668469549099

BESKRIVELSE

Boka bygger på den erkjennelse at en bedrifts organisasjon er et komplisert sosialt system som må studeres som et hele hvis den enkeltes atferd i systemet skal forstås fullt ut. For alle som studerer eller er opptatt av organisasjons-, opplærings- og personalspørsmål. Med litteraturfortegnelse og stikkordregister.I denne tredje utgaven har Schein gitt framstillingen et klart utviklingsmessig og sosiologisk perspektiv for å gjenspeile områdets stadig mer interdisiplinære tilsnitt.

Handelshøyskolen BI er en stiftelse og opptaksprosessen håndteres ikke av Samordna opptak. Oppbygging Bachelorprogrammet i arbeids- og organisasjonspsykologi er eit treårig fulltidsstudium, som startar i august. Ex.Phil.

Obligatoriske emne på studiet er 30 studiepoeng innføringsemne, og 120 studiepoeng spesialisering i arbeids- og organisasjonspsykologi. Kurset Organisasjonspsykologi gir en fordypning og forståelse for problematikk knyttet til ledelse og organisasjon. Du får en grunnleggende innføring i ledelsesteorier og sentrale deler av organisasjonspsykologien. Arbeids- og organisasjonspsykologi er studiet av det moderne arbeidsliv fra et psykologisk perspektiv ... Organisasjonspsykologi kombinerer teori med praktiske eksempler og medvirker til at du som student blir i stand til å reflektere og analysere oppgaver i et yrkesliv som er i stadig endring.

RELATERTE BØKER