Mørketall

Mørketall - Arne Dahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Dahl
DIMENSJON
12,93 MB
FILNAVN
Mørketall.pdf
ISBN
9792756124453

BESKRIVELSE

En sjuendeklasse fra Stockholm er på klassetur i Ångermanland, da en fjorten år gammel jente forsvinner. A-gruppen fra politiets spesialenhet for internasjonal voldskriminalitet, blir koplet inn. Mystiske biler med Litauen-skilter er sett i trakten, og dessuten bærer den unge jenta, Emily, på mørke hemmeligheter.

Tidlig i epidemien var myndighetene opptatt av å flate ut spredningskurven, men nå har vi ikke lenger kunnskap om hvordan denne kurven ser ut. VG gir daglige oppdateringer om antall smittede.

Ifølge NTB er Influensatallene på veg ned. Mørketall (5.3.2009) Dagens tåkedott kommer fra politiet, som famler i mørke. «Mørketallene er store, men hvor store tallene er kan man ikke svare fornuftig på uten å ta med i betraktning at det er relativt uklart og omstridt hva det er man skal måle.

RELATERTE BØKER