En trettimeters reise (Boken bak filmen "The Hundred-Foot Journey")

En trettimeters reise (Boken bak filmen En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Richard C. Morais
DIMENSJON
8,6 MB
FILNAVN
En trettimeters reise (Boken bak filmen "The Hundred-Foot Journey").pdf
ISBN
8632845815171

BESKRIVELSE

Feelgood-roman om mat og kulturforskjeller Hassan Haji vokser opp i Mumbai, India, hvor familien driver restaurant. Da moren dør i en tragisk ulykke, bestemmer familien seg for å bryte opp og begynne på nytt et annet sted. Hele familien - Hassans far, seks barn, tante, onkel og kokken Bappu ? reiser til England. Etter det første sjokkartede møte med kulturen der, spiser familien seg videre gjennom Europa: muslinger og øl i Belgia, steinsopp i Italia og den fineste sjokolade i Sveits. Siste stopp finner de først i den lille, franske byen Lumière. Her åpner de restauranten Maison Mumbai, tvers over gaten for den berømte og elegante restauranten til Madame Mallory, som på ingen måte er glad for konkurransen. Mallory kjemper med nebb og klør mot Haji-familiens økende popularitet i den lille byen, men må til sin store skrekk innse at den lille gutten på kjøkkenet i den billige, indiske restauranten over veien, er en kokk med et naturtalent langt større enn hennes eget. Hassan på sin side spionerer på Madame Mallory og suger til seg hennes kunnskaper. Gradvis går det opp for ham hva som er hans skjebne i livet. Med høye kulinariske ambisjoner setter han kursen for Paris.En trettimeters reise er en feelgood-roman om et ungt talent og hans reise gjennom den kulinariske verden. Richard C. Morais forteller en varm og rørende historie om kulturer som møtes og et ungt menneskes dannelsesreise.«Fabelaktig! Uten tvil den beste romanen som er skrevet fra matens verden - og utrolig spennende fra begynnelse til slutt. Jeg skulle ønske den varte i tre hundre sider til.»Anthony Bourdain, forfatter av Kitchen Confidential.

Helen Mirren. Lei og se filmen En trettimeters reise med Manish Dayal, Amit Shah, Charlotte Le Bon. Se filmer online på Viaplay.no En trettimeters reise (The Hundred-Foot Journey) amerikanskfilm fra 2014 - Regi: Louiguy med Helen Mirren En Trettimeters Reise (Blu-ray) Tilbake til søkeresultater.

Det vil si, det er en god idé inntil Madame Mallory (Oscar-vinner ... Og spesielt med den iskalde innehaveren, Madame Mallory (Oscar- vinner Helen Mirren). Men i sitt iherdige forsøk på å forhindre tilflytternes planer, oppdager Madame Mallory hemmeligheten bak den indiske suksessen.

RELATERTE BØKER