Thygesen-fortellinger

Thygesen-fortellinger - Jon Michelet | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Michelet
DIMENSJON
11,30 MB
FILNAVN
Thygesen-fortellinger.pdf
ISBN
7650461010463

BESKRIVELSE

Boken inneholder fire fortellinger, tre av dem med Vilhelm Thygesen som hovedperson. Det dreier seg om morderiske oppkomlinger i TV-bransjen på Oslos beste vestkant, om drap utført av en såkalt Stay Behind-gruppe i Notodden-traktene, om en ureturnerbar afrikansk asylsøker, og om en skapsprenger som sprenger skapene etter han har åpnet dem. Dette er den 10. boka om Vilhelm Thygesen.

Dette er den 10. boka om Thygesen, og i år er det 30 år siden han dukket opp i Jon Michelets debutroman "Den drukner ei som henges skal". Thygesen-fortellinger samler fire historier som ikke er utgitt i bokform tidligere, tre av dem har Vilhelm Thygesen som hovedperson.

Hans kriminalfortellinger har alltid skilt seg ut fra mengden både i stil og tendens. Sånn sett er tittelen «Thygesen-fortellinger» dekkende for denne boka.Den består av fire fortellinger, som alle har det felles at de tidligere bare har vært publisert som avisføljetonger ... Jon Michelet føddes den 14 juli 1944 i Moss.Han debuterte som forfatter i 1975 med romanen Den drukner ei som henges skal og har siden dess utgitt en lang rekke romaner, krimbøker, skuespill, en barnebok, ungdomsbøker og debattbøker.Han har og gitt ut fem bøker fra VM i fotball fra 1982 til 1998 sammen med Dag Solstad. Bibliografi: Thygesen-fortellinger (fire kriminalfortellinger) 2005; Aftensang i Alma Ata (kriminalroman) 2003; Den frosne kvinne (kriminalroman) 2001 Thygesen-fortellinger book. Read reviews from world's largest community for readers. Thygesen-fortellinger - kriminalnoveller (2005) Mordet på Woldnes - kriminalroman (2008) Døden i Baugen - kriminalroman (2010) En sjøens helt: En sjøens helt - Skogsmatrosen (2012. Jon Michelet: Thygesen-fortellinger Om morderiske oppkomlinger i tv-bransjen på Oslos beste vestkant, om drap utført av en såkalt Stay Behind gruppe i Notodden-traktene, om en ureturnerbar afrikansk asylsøker som velger en grusom skjebne ombord i ei skute ved Glommas bredd i Fredrikstad, om en skapsprenger som sprenger pengeskapene etter han har åpnet dem — han begår en dødelig feil i ... Jon Michelet (fødd 14.

RELATERTE BØKER