Stalins hevn

Stalins hevn - Niclas Sennerteg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niclas Sennerteg
DIMENSJON
12,7 MB
FILNAVN
Stalins hevn.pdf
ISBN
3016548043093

BESKRIVELSE

I boken skildres masseflukten og fordrivningen av millioner av sivile tyskere fra Øst-Preussen i 1944, da Den røde armé invaderte. I rundt femti intervjuer beskriver øyenvitner hva de opplevde av grusomheter og overgrep fra både sovjetisk og tysk side. Boken inneholder også et omfattende arkivmateriale. Forfatteren har fokusert på flyktningenes historie, og deres ferd nordover, drevet frem av den sovjetiske hæren som rykket frem mot Berlin.

Midlertidig utsolgt. Kjøp boken Stalins hevn av Niclas Sennerteg (ISBN 9788282710022) hos Adlibris.com.

Stalins styre var preget av sterk personkult, ekstrem maktkonsentrasjon, og lite omtanke for de hardere konsekvenser av hans politikk. Stalins hevn er basert på et rikt arkivmateriale og intervjuer med øyenvitner, som forteller om raserte byer, voldtekter, og om desperate mennesker på flukt. Niclas Sennerteg (f.

RELATERTE BØKER