Mine valg

Mine valg - Geir Helljesen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Helljesen
DIMENSJON
5,25 MB
FILNAVN
Mine valg.pdf
ISBN
4043184110807

BESKRIVELSE

Geir Helljesen har vært med på å lede NRKs valgsendinger fra 1969, også de to folkeavstemningene om EF/EU i 1972 og 1994. Kommunevalget høsten 2011 blir det første han ikke dekker. Til gjengjeld øser ekspertkommentatoren i denne boken fra et vell av historier om personer, fenomener og begivenheter knyttet til "sine" valg. Det har skjedd en klar utvikling i form og innhold gjennom de valgene Helljesen har vært i studio. Hvert valg har vært spesielt, og som programleder har han tatt pulsen på norsk politikk. Dermed blir dette også et riss av partipolitikkens historie og historien om et samfunn gjennom de siste 40 årene.

Noen ganger er det ikke mulig for helsepersonell å si sikkert hvilke alternativer som passer best for deg - enten fordi det er flere likestilte muligheter, eller fordi valget er avhengig av dine verdier og hvordan du ønsker å leve. MITT VALG er ledende på «Folkehelse og livsmestring. Les mer her.

Det beklager vi ... Logg inn på Mine sider for full oversikt over dine abonnementer hos Telenor. Her kan du endre, oppgradere og bestille tjenester. Med T-We kan du skreddersy din egen TV-pakke med kanaler og strømmetjenester.

RELATERTE BØKER