Mellom oss sagt

Mellom oss sagt - Marit Eikemo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Eikemo
DIMENSJON
7,30 MB
FILNAVN
Mellom oss sagt.pdf
ISBN
3177980630913

BESKRIVELSE

"Eikemo skriver morsomt og med satirisk brodd om identitet, intimitet og vennskap i det moderne samfunnet." Maya Troberg Djuve, Dagbladet "En imponerende sikker debut ... ikke hverdagskost med en underholdende pageturner av en debutroman, som samtidig har så mye klokt å si om en virkelighet nær oss." Ane Farsethås, Dagens Næringsliv "Eikemo har eit klokt blikk for slike både tidstypiske og eksistensielle dilemma." Gro Byrkjeland, Bergens Tidende "Smart og underholdende samtidig. Yummi!" Knut Hoem, NRK

Med nittitalet som nært bakteppe handlar romanen om strevet med å finne seg ein plass i dagens Noreg. Mellom oss sagt er 15 bokstaver langt og inneholder 4 vokaler og 9 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp mellom oss sagt i ordboka..

Lett å forstå Intuitiv . 02/03/2019 - 19:29.

RELATERTE BØKER