Interaktive tavler i barnehagen

Interaktive tavler i barnehagen - Tor Arne Wølner | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Arne Wølner
DIMENSJON
11,39 MB
FILNAVN
Interaktive tavler i barnehagen.pdf
ISBN
7862047467602

BESKRIVELSE

Interaktive tavler i barnehagen er en praktisk innføringsbok med mange ideer om hvordan den interaktive tavlen kan brukes. Boken beskriver også hvordan digitale brett som iPad kan brukes sammen med interaktive tavler. Innholdet er ikke knyttet opp til en bestemt type tavle, og eksemplene i boken kan brukes og videreutvikles i barnehagene. Eksemplene er blant annet knyttet til: begrepslæring bildebok bokstaver og tall film fortelling spill Interaktive tavler i barnehagen henvender seg til studenter i barnehagelærerutdanningen, barnehagelærere og andre som arbeider i barnehagen.

SMART Board med iQ er en serie med interaktive skjermer som er langt mer enn ... Interaktivitet i klasserommet og barnehagen! Tiden for dyre konvensjonelle interaktive tavler er på hell og Multi Touch skjermer over 70 - 80 tommer er fremdeles svært dyre. Vi har klart å få ned prisen på Multi Touch tavler betydelig i 2018.

Boken beskriver også hvordan digitale brett som iPad kan brukes sammen med interaktive tavler. Kjøp Interaktive tavler i skolen fra Tanum Dette er er en bok som viser muligheter for en annerledes undervisning ved hjelp av interaktive tavler. Hensikten er å gi lærere og lærerstudenter en kort innføring i bruk av tavlene, samtidig som den retter blikket mot metodiske tips. Prosjektet gjennomføres i to barnehager i Oslo-området.

RELATERTE BØKER