Unfun

Unfun - Abo Rasul | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Abo Rasul
DIMENSJON
7,65 MB
FILNAVN
Unfun.pdf
ISBN
1255509906986

BESKRIVELSE

Den tørre, harde, mørke nordiske skogen er den beste skogen fordi den er tom. Den nordiske skogen er krisp og ensom og kald, det er fraværet av mennesker som er det vesentlige her, det vet alle som har et forhold til nordisk skog. Det er en slags anarkistisk tomhet i den nordiske skogen, dette har jeg forstått senere, den nordiske naturen er rolig og tom og åpen for alt, slik anarkiet er rolig og tomt og åpent for alt. Slik jeg var rolig og tom og åpen for alt Slaktus fant på å gjøre med meg. Unfun forteller om når Dan Castellaneta (stemmen til Homer Simpson i The Simpsons) kommer til Norge for å legge stemme på et pc-spill som er under utvikling. Castellaneta blir involvert i miljøet rundt den «voldsintellektuelle» Slaktus, som er hjernen bak spillet. Sentrale er også hans tidligere samboer Lucy og deres to sønner Atal og Vatamann. Og voldslogikken som hersker i splatterspillet, får en brutal smitteeffekt på det virkelige liv.

Castellaneta blir involvert i miljøet rundt den «voldsintellektuelle» Slaktus, som er hjernen bak spillet. Listen free to Jawbreaker - Unfun (Want, Seethruskin and more). 12 tracks (41:32).

Humoristiske og absurde scener og et uforlignelig persongalleri gir romanen stor underholdningsverdi. … "Unfun" er tredje og truleg siste romanen frå Abo Rasul med undertittelen "Skandinavisk misantropi".

RELATERTE BØKER