Tilgang til bevis i sivile saker

Tilgang til bevis i sivile saker - Maria Astrup Hjort | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Astrup Hjort
DIMENSJON
4,21 MB
FILNAVN
Tilgang til bevis i sivile saker.pdf
ISBN
8277003148999

BESKRIVELSE

«Tilgang til bevis i sivile saker - særlig om digitale bevis» tar utgangspunkt i den situasjon at en part i en sivil tvist vet eller tror at det eksisterer materiale som kan brukes som bevis i en kommende eller verserende rettssak, og at parten selv hverken har hånd om beviset eller får det utlevert frivillig.Spørsmålet er i hvilke tilfeller og på hvilke betingelser parten kan kreve å få tilgang til beviset. Maria Astrup Hjort viser hvilke fremgangsmåter parten kan benytte og drøfter særlig problemstillinger relatert til digitale bevis. Tilgang til disse bevisene byr på både praktiske og rettslige problemer som ikke er reflektert i lovgivningen, og fremstillingen viser at valget av fremgangsmåte for å få tilgang til disse bevisene avviker fra mer tradisjonelle fremgangsmåter for bevistilgang.

Avhandlingen om-handler spesifikasjonskravet for begjæringer om bevistilgang. Tilgang til bevis i sivile saker Særlig om digitale bevis To faser: bevistilgangsfasen og bevisføringsfasen Forum rettsinformatikk 3. september 2015 Etter tvisteloven § 21-4 skal partene i sivile saker sørge for at saken blir riktig og fullstendig opplyst.

mai 2015 13:00 - 15:30 , Gamle festsal, 1. etg, Urbygningen Du kan få tilgang til dokumenter i sivile saker (saker som ikke gjelder straff) etter tvisteloven.

RELATERTE BØKER