Tidsinnstilt

Tidsinnstilt - Jan-Sverre Syvertsen, Morten Müller-Nilssen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Sverre Syvertsen, Morten Müller-Nilssen
DIMENSJON
4,54 MB
FILNAVN
Tidsinnstilt.pdf
ISBN
2840999370457

BESKRIVELSE

Hverdagen er blitt en kamp om tiden. Vi våkner om morgenen med hjertet i halsen og lurer på hvordan i all verden vi skal rekke alle planene for dagen. Vi får telefoner på jobben om barn som er syke og e-poster fra kollegaer med oppgaver som ikke var planlagt, vi stresser for å rekke butikken om ettermiddagen og flater ut på sofaen fredag kveld, mens vi lurer på om det var dette vi gikk og ventet på da vi var unge og gledet oss til å bli voksne - å kunne styre tiden selv. Det finnes bedre måter å takle høyhastighetslivet på - men alt starter med din holdning til tid, og måten du velger å organiserer den på; en riktig tidsinnstilling. Tidsinnstilt er en positiv og lettlest bok for alle som ønsker seg bedre orden, og bedre samvittighet, i hverdagen. Boken gir gode råd om hjerne og kropp, strukturteknikker og prioriteringsprinsipper. Helt sentralt står Tidsinnstilt-metoden; en enkel og tilgjengelig måte å organisere egen tid på.

Når du er ferdig med å skrive e-postmeldingen, velger du Send.. Når du har klikket på Send, beholdes meldingen i Utboks-mappen ... Hold deg oppdatert på de siste nyhetene fra lokale, regionale og nasjonale nettaviser, i tillegg til en rekke utenlandske nyhetsnettsteder. En tidsinnstilt dosett som spiller av "Für Elise" fire ganger i døgnet.

Denne lærerveiledningen inneholder tips og ideer som vi håper kan inspirere dere i arbeidet med å legge til rette for at elevene utvikler leselyst og engasjement for lesing. I den reviderte læreplanen i norsk står det at «opplæringen i lesing skal stimulere elevens lyst og evne til å - Det er en tikkende tidsinnstilt bombe.

RELATERTE BØKER