Råstoffer og produksjon

Råstoffer og produksjon - Hans-Einar Rustøy Hansen, Rune Johnsen, Odd Roger Rognhaugen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans-Einar Rustøy Hansen, Rune Johnsen, Odd Roger Rognhaugen
DIMENSJON
4,29 MB
FILNAVN
Råstoffer og produksjon.pdf
ISBN
5937760060618

BESKRIVELSE

Ny bokserie for Vg1 restaurant og matfag Bok. for basisstoff, oversikt og leselystRM-serien har moderne design og mange flotte fargefotografier som motiverer for dette spennende fagområdet! Teori og praksis går hånd i hånd, og gjennom eksempler ogillustrasjoner blir elevene kjent med yrkene de skal utdanne seg til.I boka Råstoffer og produksjon er mange av metodene vist med trinn-for-trinn-fotografier.Bøkene er enkle å finne fram i og gir raskt oversikt over fagområder og emner. Tekstene er korte og lettleste, og oversiktskart og hyppige overskrifter ivaretar behovet for differensiering.Bøkene inneholder mange og varierte oppgaver med ulik vanskelighetsgrad, for eksempel Test deg selv og Gjøre-oppgaver.Nett. for aktivitet, opplevelse og fordypningPå nettstedet vil du finne filmsnutter . blant annet fra NRK sitt rikholdige arkiv . som gir elevene innblikk i bransjer, produksjonslinjer, metoder, hygiene og kosthold.Det vil være lenker, interaktive oppgaver av ulike slag og mye mer. Nettstedet vil være velegnet til prosjekt til fordypning. Register for faguttrykk vil også finnes på nett.Nettstedet kommuniserer med læringsplattformene, og utarbeides i samarbeid med fagmiljøene. Nettstedet vil utvides gjennom hele skoleåret 2006.2007.

Boken tar for seg tema som er ... Kjøp 'Råstoffer og produksjon, vg1 resturant- og matfag' av Hans-Einar Rustøy Hansen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205356597 Råstoff og produksjon: Nynorsk: Råstoff og produksjon: Nordsamisk: Roavaávdnasat ja buvttadeapmi: Engelsk: Raw Materials and Production: Fagkode: RMF1001 (gjeldende) Gjeldende læreplan for faget Læreplan i felles programfag i Vg1 restaurant- og matfag (RMF1-02) Fant du det ... Papir er et stoff fremstilt av fiber av trevirke og andre råstoffer som frigjøres ved mekaniske og kjemiske prosesser og forenes ved papirfabrikasjonen til et sammenhengende ark.

Bilen er basert på en helhetlig tilnærming, fra utvikling og produksjon til gjenbruk. Mange av materialene er laget av fornybare råstoffer, og BMW i3 produseres 100 prosent ved hjelp av strøm fra fornybare kilder.

RELATERTE BØKER