Pengemannen

Pengemannen - Anne Holt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Holt
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
Pengemannen.pdf
ISBN
4403077686897

BESKRIVELSE

Siste søndag i advent driver et lik mot land ved Aker brygge. Det viser seg å være en 17 år gammel kurdisk asylsøker. Julaften blir biskopen i Bjørgvin knivdrept på en åpen, øde gate. Kripos-etterforsker Yngvar Stubø bistår Hordaland politidistrikt i etterforskningen. Men kriminologen Inger Johanne Vik er den som ser sammenhengen mellom disse drapene og flere andre mystiske dødsfall. Dette er den fjerde boken om Vik og Stubø.

Det viser seg å være en 17 år gammel kurdisk asylsøker. Julaften blir biskopen i Bjørgvin knivdrept på en åpen, øde gate.

århundrets første finanskrise velter innover Norge, uten at det synes å ramme juleforberedelsene i nevneverdig grad. Snarere tvert imot. Pengemannen.

RELATERTE BØKER