Norra Latin

Norra Latin - Sara Bergmark Elfgren | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sara Bergmark Elfgren
DIMENSJON
10,1 MB
FILNAVN
Norra Latin.pdf
ISBN
1221391962717

BESKRIVELSE

Tamar drømmer om å bli skuespiller. Clea er oppvokst på teater og filminnspillinger. En regnvåt augustdag begynner de på dramalinjen på Norra Latin i Stockholm. De går i samme klasse, men lever ulike liv. Tamar har reist fra familie og venner og flyttet til en ny by. Clea har bodd i Stockholm i hele sitt liv og har en selvfølgelig posisjon på skolen.Men den ærverdige skolebygningen rommer mange hemmeligheter. En tragedie som skal ha inntruffet i aulaen da skolen var en ren gutteskole har blitt til en vandrehistorie. Hva er sannhet og hva er myter? Og hva gjemmer seg i skyggene på Norra Latin? "Norra Latin. Drømmenes skole" byr på mystikk, intens spenning, store drømmer og komplekse karakterer. Boka ble nominert til Nordisk råds pris for barne- og ungdomslitteraturpris og ble utnevnt til en av årets beste bøker i Sverige. Dette er Sara Bergmark Elfgrens første roman etter verdenssuksessen Engelsforstrilogien (Sirkelen, Ild og Nøkkelen).

Clea er oppvokst på teater og filminnspillinger. En regnvåt augustdag begynner de på dramalinjen på Norra Latin i Stockholm.

Synd om dom böckerna förlorar läsare på grund av kategorierseringen. Norra Latin är Sara Bergmark Elfgrens första roman efter succéerna med Cirkeln och poddserien De dödas röster. En övernaturlig spänningsberättelse.

RELATERTE BØKER