Hemmelige selskap

Hemmelige selskap Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,5 MB
FILNAVN
Hemmelige selskap.pdf
ISBN
6485200192287

BESKRIVELSE

Et innblikk i en skjult verden. Hemmelige selskap forvalter både skjult kunnskap, arkaiske tekster og bisarre ritualer. Noen av dem er svært synlige og har flere millioner medlemmer - fra vanlige mennesker som du og jeg, til mektige verdensledere. andre felleskap foretrekker å holde seg mer i bakgrunnen og drive med det de gjør i skjul for omverden. Tror de. I dette bokasinet drar vi de tykke gardinene til side og avslører det indre livet i verdens hemmelige losjer, sekter, brorskap og ordener- fra de urgamle druidene til Frimurerlosjen, Illuminati og Bilderberg-gruppen. Disse felleskapene er fremdeles omspunnet av mystikk og hemmeligheter, men ritene og ritualene deres avslører vi her.

Den har navn etter bokserne, et hemmelig selskap som motarbeidet utenlandsk innflytelse i Kina.Opprøret var kulminasjonen på en reaksjon etter den reformbevegelsen som i 1898 ble kvalt av enkekeiserinne Ci Xi. For å styrke Kinas motstandsevne mot Japan og Russland dannet politikerne Zhang Zhidong og Kang ... Inaktive selskaper kan ha skattefordeler, tillatelser og andre juridiske forhold som har verdi for selskapet også frem i tid, har pressetalsmann Bård Glad Pedersen sagt til DN.

Den tidligere professoren ga imidlertid aldri opp drømmen om et forandret samfunn. «Jeg har forutsett det hele, og jeg har forberedt alt», skrev han i sine memoarer. Indre selskap «hemmelig selskap» Interkommunalt selskap (IKS) Samvirkeforetak (SA) (Samvirkeforetak stiftet etter 1.januar 2008) Statsforetak (SF) Norskregistrert Utenlandsk Foretak (NUF) - er et selskap som er stiftet i et annet land, med filial i Norge. Et hemmelig finansielt nettverk kan se slik ut.

RELATERTE BØKER