En vinterkveld

En vinterkveld - Simon Sebag Montefiore | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon Sebag Montefiore
DIMENSJON
12,78 MB
FILNAVN
En vinterkveld.pdf
ISBN
2694472196897

BESKRIVELSE

Mens Stalin og hans menn i Moskva feirer seieren over Hitler i 1945, høres skudd. På en bro i nærheten ligger en jente og en gutt, døde. Er det drap? En selvmordspakt? Eller en konspirasjon mot staten? Snart begynner en heksejakt som kommer til å avsløre ulovlige kjærlighetsforhold og familiehemmeligheter, i en verden der hver minste feil kan føre til dødsstraff. «Virkelig underholdende.» Daily TelegraphDet er umulig ikke å bli engasjert.» The TimesEn blanding av kjærlighetshistorie, thriller og historisk roman. Fengslende.» Observerles utdrag fra boken

Se flere bøker fra Simon Sebag Montefiore. En vinterkveld. Simon Sebag Montefiore; Monica Carlsen (Oversetter) Serie: Moskva-trilogien 2.

Bla i boka. Se flere bøker fra Simon Sebag Montefiore. En vinterkveld.

RELATERTE BØKER