Smertens barn

Smertens barn - Vera Larsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vera Larsen
DIMENSJON
8,95 MB
FILNAVN
Smertens barn.pdf
ISBN
4333491720625

BESKRIVELSE

- Niklas slår meg, hulket Ellen. - Karen også. Og ... nei, jeg kan ikke si det. Det er så grusomt, men ... hun ventet, trakk pusten dypt og hikstet ordene frem. - Niklas kommer av og til opp i sengen til meg om natten. Og Karen lar det skje. Hun slo øynene ned så ikke Othilie skulle se uttrykket i dem mens hun ventet. - Jeg kan ikke tro det, sa Othilie rystet. - Jeg ... nei, Ellen. Jeg ser du er opprørt, men jeg kan ikke tro det. Verken om Karen eller om Niklas. Ellen begynte å hikste. - Det er det ingen som gjør, strigråt hun.

langvarig smerte er et stort helsepro-blem som rammer rundt 30 % av den Pris: 99,-. pocket, 2010.

Gjennomgang av studier omkring forhold til jevnaldrende konkluderer med at barn med langvarig smerte har færre venner, blir mer plaget og er mer isolert i vennegruppen enn friske barn (Forgeron et al., 2010). Finn synonymer til smertensbarn og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett. Søgning på "smertensbarn" i Den Danske Ordbog.

RELATERTE BØKER