Hvem Bryr Seg Om Palestinerne?

Hvem Bryr Seg Om Palestinerne? - Jon Andersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Andersen
DIMENSJON
8,44 MB
FILNAVN
Hvem Bryr Seg Om Palestinerne?.pdf
ISBN
3026620571264

BESKRIVELSE

Hvem bryr seg om det palestinske folket? I l pet av de siste hundre rene har palestinernes liv ikke v rt noen dans p roser. I denne boka skal vi se p hvordan palestinerne er blitt p virket av det som har skjedd de siste hundre rene.Hvordan p virket den massive j diske innvandringen de araberne som bodde i landet? Hvorfor ble mange palestinske arabere flyktninger da Staten Israel ble etablert i 1948? Hvorfor er ikke flyktningproblemet l st mer enn 60 r senere? Hvordan har livet v rt for de araberne som har f tt israelsk statsborgerskap? Hvordan er det med menneskelige rettigheter for de palestinske araberne?I denne boka f r du mange fakta som du antagelig aldri har h rt om. Hvis du virkelig bryr deg om palestinerne, er dette den rette boka for deg.Selv om boka er skrevet av en kristen forfatter, og selv om bokas konklusjoner er basert p det kristne budskapet, er hovedinnholdet i boka basert ene og alene p historiske hendelser de siste hundre rene.Innhold: Kapittel 1: Velstand og konomisk vekst Kapittel 2: Britene s r fr ene til konflikten Kapittel 3: Araberstatene skaper en katastrofe Kapittel 4: De israelske araberne Kapittel 5: Jordan og Egypt okkuperer landomr der Kapittel 6: PLO sprer skrekk og gru Kapittel 7: Framgang i de administrerte omr dene Kapittel 8: Intifadaens lidelser Kapittel 9: Terroristene overtar styringen Kapittel 10: Kaos p Gazastripen Kapittel 11: Obamas resirkulerte plan Kapittel 12: De internasjonale aktivistene Kapittel 13: H pet om en palestinsk stat

I denne boka skal vi se på hvordan palestinerne er blitt påvirket av det som har skjedd de siste hundre årene. Vi vet en ting om menn over 60 år fra Nord-Norge: De bryr seg om pelletssei. Og ikke bare litt.

Publisert: Publisert: 6. april 2019. Trakassering, barneoppdragelse og hva man gjør når brannalarmen går er på agendaen i "Hvem bryr seg". - Hvem bryr seg om Grønland? De siste ukene har det vært mye støy om Grønland i media, at gata har blitt overtatt av gjengene.

RELATERTE BØKER