Fotball og kyss

Fotball og kyss - Mikael Thörnqvist | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mikael Thörnqvist
DIMENSJON
5,10 MB
FILNAVN
Fotball og kyss.pdf
ISBN
4454841715766

BESKRIVELSE

Den første boka i serien Ballfølelse.Ballfølelse er en fotballserie om jentene på et fotballag som kjemper for laget på kamp og trening, og som underveis opplever spennende og utfordrende ting også utenfor banen. Serien kjennetegnes av fotballfaglig høy kvalitet og passer spesielt for de mellom 9 og 12 år.Da Emma begynner på fotballaget, skjer det noe med henne. Hun får fart i beina og mot i hjertet! Kanskje kan hun klare å få til alt som kreves av henne nå som hun er blitt 11 år? Ikke bare må hun lære seg fotballteknikk og lagspill. Hun prøver også å samle mot til å tørre å sove over hos en venninne, gå forbi den tøffeste gjengen på skolen og vanskeligst av alt - kysse han som hun synes er så søt! Og hva er det egentlig som foregår hjemme hos en av lagvenninnene? Blir hun slått? Hvorfor vil hun ikke snakke om det?Det å være en god lagspiller er jamme ikke bare lett.

Serien kjennetegnes av fotballfaglig høy kvalitet og passer spesielt for de mellom 9 og 12 år. Da Emma begynner på fotballaget, skjer det noe med henne. Kjøp Fotball og kyss fra Bokklubber Ballfølelse Emma begynner på fotballaget og får fart i beina og mot i hjertet! Hun er 11 år.

Ikke forstår hun spillet så godt, ... Det skapte overskrifter både i tysk og internasjonal presse. I en oppdatering på Instagram beklager nå Boyata det hele.

RELATERTE BØKER