Det blå mellom himmel og hav

Det blå mellom himmel og hav - Susan Abulhawa | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susan Abulhawa
DIMENSJON
9,96 MB
FILNAVN
Det blå mellom himmel og hav.pdf
ISBN
8043874889864

BESKRIVELSE

Kjærlighet i vanviddets tid.Susan Abulhawa følger opp den internasjonale suksessen "Morgen i Jenin".I en flyktningleir på Gazastripen sitter Khaled, en ung palestinsk gutt, og forteller om slekten sin. Han er lenket til rullestolen, og er omgitt av fire generasjoner kvinner: Oldemoren, som kunne snakke med jinnen og bestemor Nazmyieh, som var den vakreste og mest rampete jenta i Beit Daras. Khaleds mor, Alwan, som elsker i det stille og det uendelige og broderer vakre arbeider der hun syr stjerner og månen på plass. Og lillesøster Rhet Shel, som er selve løftet de alle har gitt hverandre, hun som holder solen oppe."Det blå mellom himmel og hav" er en sterk fortelling hvor internasjonal storpolitikk og familiehistorie er to sider av samme sak. Den handler om familie og røtter og om hvordan vi definerer oss selv.Det gjelder ikke bare palestinere, det angår oss alle.

Khaled er omgitt av fire generasjoner kvinner som lever sitt liv rundt ham, og han forteller om flukten fra den lille byen Beit Daras i 1948 til livet som flyktning i Gaza. 3 kommentarer til " Det blå mellom himmel og hav av Susan Abulhawa " Tine 10. juli 2015, kl.

Ytterst på Lista, der hvor himmel møter hav, ... - Kledningen harmonerer med det vindblåste landskapet her, og de blå karmene gjenspeiler blå himmel og blått hav, sier Sirnes.

RELATERTE BØKER