Askepotts vakre kjoler

Askepotts vakre kjoler - Cherie Gosling | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cherie Gosling
DIMENSJON
11,59 MB
FILNAVN
Askepotts vakre kjoler.pdf
ISBN
6139046281527

BESKRIVELSE

Askepott giftet seg med prinsen og flyttet til slottet, men dyrevennene hennes er alltid hos henne. Askepott er fortsatt en snill og omtenksom jente, og det er derfor alle er så glad i henne! Denne gangen bestemmer hun seg for å gi en gave til de fire jentene i landsbyen. Men hun blir overrasket når hun kommer frem og får se at det faktisk er fem jenter! Heldigvis vet Askepott at alle utfordringer er til for å løses, og at hun har gode venner hun kan stole på når hun trenger hjelp!

Men hun blir overrasket når hun kommer frem og får se at det faktisk er fem jenter! Heldigvis vet Askepott at alle ... På kjoler under kr. 1700,- er det 14 dagers bytterett mot at kjolen er ubrukt, taggene sitter på og du må selv dekke returkostnader.

299,-NÅ 262,- Sommerkjoler til attraktive priser. Velg i vårt sortiment av lette sommerkjoler og kjenn myke stoffer og varm luft mot huden.

RELATERTE BØKER