Amatøren

Amatøren - Lars Saabye Christensen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
12,58 MB
FILNAVN
Amatøren.pdf
ISBN
8699522628924

BESKRIVELSE

Amatøren er Lars Saabye Christensens første roman. Den kom i 1977, året etter at han debuterte med diktsamlingen Historien om Gly.Hovedpersonen her er Christian Humle, en ung student som ikke tar studiene så alvorlig. Han snorksover på forelesning, gjør skandale til eksamen og er en amatør på alle livets omeråder. Han har også problemer med den tørste filosofvennen Georg Alt og ml-jenta Else Bratt som nesten aldri blunker. Han blir svett og fortvilet når det kreves ting av ham og er livende redd for å vekke oppmerksomhet - som han ustanselig gjør.

Sin første hest fikk hun som sjuåring. Amatøren. Du er her: Skole > Emnekatalogen > Litterære verk > Amatøren.

Gjennombruddet kom med Beatles (1984), som er blant de største litterære salgssuksesser i Norge noen sinne, og som stadig nye ungdomsgenerasjoner trykker til sitt hjerte. Amatøren . Hovedpersonen i samfunnsromanen Amatøren er den forvirrede "deltidsstudenten" Christian Humle, som er ganske nøyaktig samme type som Magnus Mort.

RELATERTE BØKER