Silkesvarten

Silkesvarten - Anna Sewell | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Sewell
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Silkesvarten.pdf
ISBN
6020105346905

BESKRIVELSE

Silkesvarten er en tidløs klassiker, elsket som den er av lesere over hele verden. Boken er solgt i millioner av eksemplarer og er blitt lest over hele verden. Den er skrevet i form av en fiktiv selvbiografi, der hovedpersonen (hesten) forteller om sitt liv. Tematisk berører romanen en rekke viktige problemstillinger som det er klokt at unge lesere kommer i kontakt med, dette gjelder selvfølgelig og veldig konkret dyrs rettigheter, men i overført betydning handler det også om hvordan innarbeidede maktstrukturer gjør oss blinde for grusomhetene i egne handlinger. Boken må derfor sies å være noe langt mer en en «hestebok». Den er virkelig en vekker og et propagandeskriv for humanistiske verdier! Og ikke minst et viktig bidrag til debatten om dyrevelferd, et tema som på ingen måte er utdebattert. Men fremfor alt er dette en stor leser.opplevelse som treffer lesehester i alle aldre.

Den er skrevet i form av en fiktiv selvbiografi, der hovedpersonen (hesten) forteller om sitt liv. Silkesvarten Med sylskarpt bilde, fenomenalt sortnivå og gnistrende dynamikk, er JVCs rimeligste 3D-projektor et funn. Klasseledende sortnivå Silkeaktig fyllrate Svært bra bildedynamikk.

Romanen ble en umiddelbar bestselger. Sewell døde bare fem måneder etter utgivelsen, men levde lenge nok til å se sin eneste roman bli en suksess. Silkesvarten.

RELATERTE BØKER