Ravnene

Ravnene - Vidar Sundstøl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vidar Sundstøl
DIMENSJON
5,14 MB
FILNAVN
Ravnene.pdf
ISBN
1801244576486

BESKRIVELSE

Ny roman om den norskættede politimannen Lance Hansen.Lance Hansen mistenker broren Andy for drap, og en jakttur ender i et skuddrama mellom brødrene. Lance er gått i eksil i frykt for hva Andy kan finne på som hevn. Samtidig plages han av tankene på at en mann kan være uskyldig dømt for noe Andy har gjort, og Lance trekkes tilbake mot hjemstedet Lake Superior. Der møter han Chrissy, Andys tenåringsdatter, som skal vise seg å spille en uventet rolle både for drapsmysteriet og i forholdet mellom de to brødrene.Med Ravnene viser Vidar Sundstøl hvilken sjelden evne han har til å spinne en nervepirrende vev av både ytre og indre historier. Romanen avslutter den kritikerroste Minnesota-trilogien.

Over hele den vestlige verden er fødselstallet så lavt at de opprinnelige folkene i Europa ikke klarer å holde sitt befolkningstall oppe; de er på vei mot utsletting. I Norge ligger fødselstallet for nordmenn og samer på ca 1.5. MC-ravnene Trondheim skrev en oppdatering for 4 år, 11 måneder siden.

Dette er en egenartet historie, kriminalroman av beste klasse. Ravnejenta levde for over tusen år siden. Ingen vet noe om opphavet hennes.

RELATERTE BØKER