Opplæringsteori og læreplanforståelse

Opplæringsteori og læreplanforståelse - Kamil Øzerk | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kamil Øzerk
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Opplæringsteori og læreplanforståelse.pdf
ISBN
7990967729847

BESKRIVELSE

Boken tar for seg opplæringsteori, læreplanteori og pedagogisk filosofi. Den forsøker å revitalisere pedagogikkens hvordan-aspekt i vid forstand, og tar spesielt opp emner som er aktuelle for grunnskolens opplæringspraksis og dagens læreplandokumenter. Boken gir en detaljert beskrivelse av Kunnskapsløftet og rammeplan for barnehager. Den henvender seg til pedagogikkstudenter og lærerstudenter, så vel som praktiserende lærere og førskolelærere. Har litteraturliste og stikkordsregister.

BACHELOR I SPESIALPEDAGOGIKK / BACHELOR I PEDAGOGIKK. STUDIEÅRET 2006 / 2007.

Arrangør: Unjárgga oahppogáldu/ Nesseby oppvekstsenter . Mer om ... Øzerk, K.Z (2006): Opplæringsteori og læreplanforståelse : en lærebok med vekt på Kunnskapsløftet, Rammeplan for barnehager og aktuelle kunnskaper for pedagoger: Kap 11,12, 13, 14, 15 og 16 (ca.

RELATERTE BØKER