Lille frøken Solskinn

Lille frøken Solskinn - Roger Hargreaves | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roger Hargreaves
DIMENSJON
3,48 MB
FILNAVN
Lille frøken Solskinn.pdf
ISBN
9181149161205

BESKRIVELSE

På vei hjem fra ferie kjører Lille Frøken Solskinn forbi Tristeland. «Smil, latter og fnising forbud» står det på et skilt. Dette må Lille Frøken Solskinn ordne opp i, så hun tar en alvorsprat med den triste, triste kongen. De klassiske bøkene om «Lille Frøken» og «Lille Herr Mann» er solgt i over 100 millioner eksemplarer og er oversatt til 30 språk. Hver av de ikoniske karakterene har sin særegne egenskap. Her møter du alle menneskets særtrekk, både gode og dårlige, alltid fortalt på en herlig overdreven og humoristisk måte. Boken er trykket i et lite hendig format (14,5 x 13,5 cm) med stive permer. Perfekt for små fingre å bla i.

Midlertidig utsolgt. Kjøp boken Lille frøken Solskinn av Roger Hargreaves (ISBN 9788293335306) hos Adlibris.com.

Men det viste seg å bli et trivelig bekjentskap. Det er så artig å lese om Lille Frøken Solskinn, Herr Surpomp og ikke minst Lille Frøken Trøbbel. LILLE FRØKEN SOLSKIN - HØJTLÆSNING FOR BØRN Glemmekassen.

RELATERTE BØKER