Gjenforening

Gjenforening - Synnøve Eriksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Eriksen
DIMENSJON
10,25 MB
FILNAVN
Gjenforening.pdf
ISBN
5453198999875

BESKRIVELSE

Louise kan nesten ikke tro det, men endelig er de tre barna hennes samlet. Lykken er fullkommen mens de står på Østbanestasjonen og venter på toget.Mette og Stephan hadde funnet en hund. «Det er nesten samme ord,» sa Stephan. «Ja visst,» sa Louise. «Ordet hund bare uttales litt annerledes, men det skrives helt likt.» «Det er så gøy å lære.» Øynene til Mette skinte. «Når jeg blir stor, skal jeg bli flyvertinne slik som deg, tante Kitty. Jeg vil reise rundt i verden og snakke med alle mulige mennesker.» «Jeg vil være som mamma,» sa Sissel og grep hånden til Louise. «Takk, vennen min.»

Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma. Legg til.

Invitasjon til digital workshop om urban forsøpling, 18. juni 09.15-11.00 Liam Gallagher vil ha en gjenforening med sitt gamle band.

RELATERTE BØKER