Boka om verden

Boka om verden - Johan Olsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Olsen
DIMENSJON
4,54 MB
FILNAVN
Boka om verden.pdf
ISBN
7956926862397

BESKRIVELSE

Hvordan kom vi fra ingenting til den verden vi bor i nå, med rekkehus, fotballbaner, edderkopper og matpakker? Boka om verden prøver å gi oss svar. Den forteller om The Big Bang, om sola og stjernene, og om atomene alt er laget av. Du får høre om det første livet som oppsto og gjennom millioner av år utviklet seg og ble gresstrå, rødbeter, fugler og deg og meg. Alt dette og mye mer er enkelt og morsomt forklart gjennom korte kapitler og illustrasjoner. Humoristisk, spennende og lærerikt for nysgjerrige fra 10-99.

Du får høre om det første livet som oppsto og gjennom millioner av år utviklet seg og ble gresstrå, rødbeter, fugler og deg og meg. Alt dette og mye mer er enkelt og morsomt forklart gjennom korte kapitler og ... Fuck verden er en bok som handler om 16 år gamle Gunn som flytter fra Trondheim til Tromsø sammen med moren sin etter bestemoren døde.

Selges av Adlibris. Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Boka er en stor praktbok med høydepunkter fra Kjell Aukrusts verk, skriver forlaget Cappelen Damm på sin nettside.

RELATERTE BØKER