Luften du puster

Luften du puster - Frances de Pontes Peebles | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frances de Pontes Peebles
DIMENSJON
6,76 MB
FILNAVN
Luften du puster.pdf
ISBN
2452733303549

BESKRIVELSE

To jenter - en tjener og en rik arving i 1930-årenes rio de janeiro - oppdager kjærlighet og berømmelse i dette berusende eventyret En dyp, komplisert kjærlighet mellom to veldig ulike kvinner. Dores og Graca vokser opp på en sukkerplantasje nord i Brasil. Dores er den smarte datteren til en av tjenerne på gården, Graca er den bortskjemte, bedårende datteren til godseieren, som krever at Dores skal være hennes lekekamerat. Det spesielle vennskapet fortsetter etter som jentenes felles lidenskap for musikk bringer dem til Rio og senere til Los Angeles, og Gracas stemme og Dores' musikk blir verdenskjent. En oppslukende roman om et bånd så sterkt at det er som med luft - du kan glemme at den finnes, men den er avgjørende for at du skal overleve.

Luften du puster Frances De Pontes Peebles (Pocket) Tips en venn 155 kr Antall . Kjøp.

Unormal respirasjon. Som du kan tenke deg blir den daglige pustingen veldig vanskelig hvis du har en respirasjonslidelse som påvirker luftveiene, musklene, nervene, refleksene eller organene som inngår i respirasjonen. Personal Best pefmåler (Peak Expiratory Flow) brukes for å måle hvor stor hastighet luften du puster ut har.

RELATERTE BØKER