Et slør av hemmeligheter

Et slør av hemmeligheter - Jane Mysen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
12,63 MB
FILNAVN
Et slør av hemmeligheter.pdf
ISBN
2469289424732

BESKRIVELSE

Det hviler en underlig stemning over Sløttet gård. Når Maria forsøker å få Berthe til å fortelle om foreldrenes død, vegrer hun seg. Gjertrud oppsøker doktoren og hans kone for å fortelle at Solveig venter barn med Daniel, men samtalen tar en uventet vending. Doktorfruen gikk rett på sak. "Har du hatt upassende omgang med Solveig?" "Jeg ville ikke ha tatt i henne med ildtang," svarte Daniel. "Påstår du at du ikke har møtt Solveig?" spurte doktoren. Daniel nikket. "Ja, og det er sannheten." Gjertrud trodde nesten ikke det hun hørte. Hun aktet ikke å gi seg. At han løy, visste hun.

Finca Hotel Es Castell er kåret til et av Mallorcas 10 vakreste hoteller med en uslåelig utsikt. Levende gårdsdrift (agroturismo) med honningproduksjon, dyrehold, oliven- og frukttrær. Noe enkelt og klart blir svøpt i et slør av hemmeligheter.

Et slør av skygger Erin Hunter 148,- innbundet. Flatfjes sin hemmelighet Erin Hunter 215,- e-bok.

RELATERTE BØKER