Et lite rykte

Et lite rykte - Elin Hilderbrand | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Hilderbrand
DIMENSJON
3,69 MB
FILNAVN
Et lite rykte.pdf
ISBN
1067651231105

BESKRIVELSE

Ny bok fra dronningen av sommerromaner. Om hvordan et rykte kan ende med å endre liv ...Forfatter Madeline King skriver på en ny roman, og den har potensialet til å bli en bestselger. Men Madeline er vettskremt, for i desperasjon etter å blåse nytt liv i forfatterskapet har hun gjort noe hun ikke burde: Hun har basert boken på en utroskapsaffære bestevenninnen Grace i all fortrolighet har fortalt henne om.Og dette er ikke det eneste som kan true vennskapet deres. En skjebnesvanger kveld begynner venninne å krangle, og det kommer opp grums som har bygget seg opp over tjue år. Og da en mystisk og destruktiv fremmed mann dukker opp, har de ikke lenger hverandre å søke råd hos.Elin Hilderbrand, en av USAs mestselgende forfattere, oppdaget og bosatte seg på magiske Nantucket på 1990-tallet. Hennes egen oppskrift på et lykkelig øyliv innebærer løping, skriving på stranden, piknik med barna og å synge på The Club Car pianobar.

For å få fart på forfatterskapet har hun basert boken hun skriver på en utroskapsaffære som bestevenninnen i all fortrolighet har fortalt henne. Mangel på politifolk både ute i førstelinja og på etterforsking, er ikke et rykte - det er tall og fakta, skriver Lene Vågslid ... For lite penger over statsbudsjettet, ... Mange kjenner Marit Nicolaysen som forfatteren bak serien om Svein og rotta.

For lite penger over statsbudsjettet, ... Mange kjenner Marit Nicolaysen som forfatteren bak serien om Svein og rotta. I år er hun aktuell med enda en bok om rotter, denne gang i faktaform. Vi lever av et godt rykte.

RELATERTE BØKER