Vannmannen

Vannmannen - Merete Junker | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Junker
DIMENSJON
9,9 MB
FILNAVN
Vannmannen.pdf
ISBN
6258655945610

BESKRIVELSE

Medrivende kriminalroman om hensynsløs grådighet og utsatte menneskeskjebner. Kattis lever på livets skyggeside i Porsgrunn, dagene går med til å skaffe piller og alkohol og finne bortgjemte steder der hun kan varme seg og sove ut rusen. En natt blir hun vitne til at en handlevogn dumpes i sjøen rett ved skjulestedet hennes, og i handlevogna ligger det noe som viser seg å være et lik. Men det er ikke bare Kattis som ser det, det er flere øyne som følger med i den gamle industribyen.Samtidig kommer journalisten Sigmund Boye over noen urovekkende bilder av sin egen mor. For å finne ut hvilke hemmeligheter hun skjuler, bestemmer han seg for å skygge henne gjennom Berlin, der hun studerte som ung kvinne. Før Sigmund vet ordet av det, har han begått lovbrudd som kan sette forholdet til samboeren, politietterforsker Eline Torp, på spill. Eline, på sin side, forsøker å løse drapsgåten - men det viktigste vitnet, rusmisbrukeren Kattis, er sporløst forsvunnet.

FEBRUAR. Vannmannens viktigste møte i 2020 finner sted kun noen få dager før slutten på året, den 21.

Hersker: Uranus Polaritet: maskulin Farge: turkis Metall: aluminium Steder væren tiltrekkes av: Hamburg, Moskva og Bremen Kroppsdel: nervesystemet Livsmotto: «Jeg vet» Nøkkelord: intuisjon, hengivenhet og fleksibilitet Fremtidige yrker: feltarbeider, lege og sykepleier Vannmannen er det ellevte stjernetegnet i dyrekretsen. Vi går inn i Vannmannes tegn ca.

RELATERTE BØKER