Oppgjørets tid

Oppgjørets tid - Alexander Wisting | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander Wisting
DIMENSJON
3,26 MB
FILNAVN
Oppgjørets tid.pdf
ISBN
7975238276442

BESKRIVELSE

Høsten 1792 rystes Christiania av et brutalt drap som synes å ha rituell karakter. Drapet skjer midt i byens velstående kvartaler og utløser en serie av hendelser som vekker den norske hovedstaden fra døsig dvale. Politimester Hermann Wedels jakt på løsningen leder ham tilbake i tid, til tredveårskrigens plyndring av Europas storbyer og etableringen av byen bak festningen. Et skremmende scenario binder to urolige epoker sammen i tid. Med den franske revolusjonen som bakteppe kulminerer fortidens ugjerninger i Wedels Christiania.

Det er ikke tvil om at han er bortført av sin far, mannen som overfalt og skjendet Elisabeth. Sykkelskandalen: Oppgjørets time er et spørsmål om moral Av Leif Welhaven Harald Tiedemann Hansen hadde tre ulike hatter i tiden da sykkel-VM ble avholdt i Bergen. Kjøp Oppgjørets tid fra Cappelendamm Elisabeth, Jacob og Peter er på vei over havet - først til København, så til Nederlandene - for å lete etter Lille-Christian. Det er ikke tvil om at han er bortført av sin far, mannen som overfalt og skjendet Elisabeth. Kjøp Oppgjørets tid fra Bokklubber Høsten 1792 rystes Christiania av et brutalt drap som synes å ha rituell karakter.

Alexander Wisting. Les utdrag Høsten 1792 rystes Christiania av et brutalt drap som synes å ha rituell karakter.

RELATERTE BØKER