Olivensteinen

Olivensteinen - Gunn Marit Nisja | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Marit Nisja
DIMENSJON
3,71 MB
FILNAVN
Olivensteinen.pdf
ISBN
1399902805038

BESKRIVELSE

Hoda er 18 år og skal giftes bort. Familien driver det populære vertshuset Tree of Life ved Gizapyramidene i Egypt. Vertshuset er både et livlig samlingsted for vestlige turister og et privat hjem der den unge datterens ære strengt voktes. Familien presenterer Hoda for flere ekteskapskandidater, men hos Hoda vokser helt andre følelser frem. Da den norske journalisten Sigrid flytter inn og råder henne til å følge sitt eget hjerte, får det uante følger for dem begge ...

Les og lytt til bøkene i våre apper for iPad, iPhone og Android eller les på Kindle. Kjøp Olivensteinen fra Cappelendamm Hoda er 18 år og skal giftes bort. Familien driver det populære vertshuset Tree of Life ved Gizapyramidene i Egypt.

Vertshuset er både et livlig samlingsted for vestlige turister og et privat hjem der den unge datterens ære strengt voktes. Aftenposten er med når André Flatner og Stian Eriksrud i Fredrikstad kommune åpner opp posene med olivensteinen for første gang. - Vi vet veldig lite om dette foreløpig.

RELATERTE BØKER