Historien om huset ved havet

Historien om huset ved havet - Elisabeth Gifford | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Gifford
DIMENSJON
6,3 MB
FILNAVN
Historien om huset ved havet.pdf
ISBN
1771629048887

BESKRIVELSE

Livet på øya Harris på vestkysten av Skottland er avsides. I århundrer har myter om et havfolk, såkalte selkies, levd blant innbyggerne, og Huset ved havet har holdt på sine hemmeligheter. Nå er det tid for å avsløre dem.1860. Alexander Ferguson er en naiv, ung prest da han kommer til øya. Han er fascinert av de mytiske selkiene og vil finne sannheten til deres opphav. Men hans liv forandres da han møter den hevnlystne Moira og adelsdamen Miss Marstone.1992. Ruth og Michael gjør en rystende oppdagelse da de renoverer sitt nye hjem på øya. Under gulvplankene er et barn begravd. Barnet har sammenvokste ben - som en selkie.

Nå er det tid for å avsløre dem.1860. Alexander Ferguson er en naiv, ung prest da han kommer til øya.

Jeg ble nysgjerrig på denne boka fordi tok utgangspunkt i en for meg ukjent myte om at det skal finnes et eget havfolk på kysten av Skottland. Selkies kalles de og har sammenvokste bein. Pris: 259,-.

RELATERTE BØKER