FRA ROMER TIL RIDDER

FRA ROMER TIL RIDDER - Geir Felling Andersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Felling Andersen
DIMENSJON
5,36 MB
FILNAVN
FRA ROMER TIL RIDDER.pdf
ISBN
1133195821780

BESKRIVELSE

Fra Romer til Ridder gir et levende innblikk i de europeiske folkevandringene (år 300-800 e.kr.) og den unge middelalder, en ofte glemt, men viktig del av Europas historie. Dette var epoken som avsluttet romermakten, og førte til riddertid og korstog i "Guds navn". Boken er rikt illiustrert med 1800-talls-kunstneres verker, historiske Europakart og fotografier. Dette er en attraktiv coffee table-bok for hele familien.

Utgangspunktet for det romerske imperiet var ... FRA ROMER TIL RIDDER «FRA ROMER TIL RIDDER» er en 133 siders vandring gjennom 500 års Europa - historie. FOLKEVANDRINGENE - navnet står ubestridt beskrivende for tidsepoken - idag, 1600 år senere.

I løpet av sin tolv århundre lange livstid endret den romerske sivilisasjonen fra å være monarki via republikk til å bli et keiserrike.Romerriket kom til å dominere Vest-Europa og hele området rundt Middelhavet gjennom erobring og assimilering. Fra romer til ridder. Geir Felling Andersen.

RELATERTE BØKER