Barn til låns

Barn til låns - Liv Almendingen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Almendingen
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Barn til låns.pdf
ISBN
9669674630252

BESKRIVELSE

Sunniva mistenker at Gaute taler sant om Tore, men orker hun å oppfylle det nådeløse kravet hans? Samtidig søker Agnes hjelp i trolldomsurter for å bli svanger, og prøver å kontakte den døde legekvinnen. Om morgenen står det en kurv på trammen - en gudegave, eller en forbannelse? På Elvestad frykter Ragnhild for sønnens liv. På hvert sitt vis kjemper kvinnene for barna som de bare har til låns. «Hadde vi ikke noe å vise Sunniva, Tore?» Det glimtet listig i Gautes blikk. «Hjertemerket ditt.» Småen vred seg sjenert. «Jeg vil ikke kle av meg,» hvisket han.«Hva sa du?» Den truende tonen jagde tårene opp i Tores øyne.Sunniva bøyde seg fort. «Du behøver da ikke det, Tore. Jeg kan bare ta en kikk oppunder trøyeermet ditt. Hvis jeg får lov, da.»

Tror likevel vi vill... Vi har bare barna til låns.. NYTT TEMA.

Mennesker som tør å ta sjansen på et barn med bagasje, og gi det muligheten til å høre til. Foreldre har lov til å gi en halv ganger grunnebeløpet i folketrygden (G) i gave hvert år til sine barn. Det er i overkant av 36.000 kroner i 2010.

RELATERTE BØKER