Valper

Valper En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,76 MB
FILNAVN
Valper.pdf
ISBN
6774527636411

BESKRIVELSE

Perfekt for små bokormer som ikke bare vil lese bøkene, men tygge litt på dem også!Denne solide, knøttlille boardboka rommer hele 22 sider med fotografier av søte valper. Ranglen gjør den morsom å riste på, og gummiørene er trygge og gode å bite i.

Snakk med en erfaren veterinær som vet hvordan det lages en støttebandasje som hindrer frambeina å skli ut når valpen setter beina under seg. Valper hos oss i 2020.. Vi prioriterer mye nødvendig preging helt fra valpekasse og fram til levering.

Den reagerer også sterkere på omgivelsene og i løpet av denne uken begynner valpene å reagere mistenksom på fremmede. Valper kan allerede fra dag 1 vise tegn på stress. (Gir dempende signaler når de blir løftet opp fra underlaget.

RELATERTE BØKER